Podujeva të hënën pa rrymë, kështu njofton KEDS

KEDS njofton se nesër më 06.02.2017 (e hënë) në NS 220/35/10kV Podujeva  do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Podujeva 2 (14000002) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Spitali, Kombinati,Bankosi dhe Sh.f. “Shaban Shala”, transmeton PodujevaPRESS.

Arsyeja e shkyçjes: Nderrimi i ormanit 1250 kVA ne TS Shaban Shala
Më 06.02.2017 në NS 220/35/10kV Podujeva  do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Fshatrat 1 (14000009)  prej ores  12:00 deri në ora  13:00
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Sekiraqa , Poteret , Qershijat , Kamerollet , Sekiraqa 1 , Sekiraqa 2 , Sekiraqa 3 , Burice , Gllamnik , Llapashtine e ulet

Arsyeja e shkyçjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.
Më 06.02.2017 në NS 220/35/10kV Podujeva  do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Fshatrat 2 (14000010), prej orës 11:00 deri ne ora 15:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Podujeva pjesërisht dhe fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë,  Majac dhe Popovë.

Arsyeja e shkyçjes: Gropimi dhe  vendosja e shtyllave ne L.P 10 kV, degëzimi per Lluzhan. Shqyrtimi i mbrojtjes rele.
Më 06.02.2017 në NS 220/35/10kV Podujeva  do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Llausha ( Kodi: 14000013)  prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull, Marincë

Arsyeja e shkyçjes: Vendosja e ndarësit 0.4 kV ne NS 10/0.4 kV Dumnice e Ulte Dabibovc -2

Artikulli paraprakMë nuk do të paguani 5 €uro për mbeturina. Ky është çmimi i ri! (dokument)
Artikulli tjetërREXHEPI: Qeverisja e Agim Veliut është despotike por ai fiton fal lidershipit opozitar e veçmas atij të PDK-së (Foto)