REXHEPI: Qeverisja e Agim Veliut është despotike por ai fiton fal lidershipit opozitar e veçmas atij të PDK-së (Foto)

Këshilltari i kuvendit komunal të Podujevës nga radhët e PDK-së, Lutfi Rexhepi, ka shprehur pakënaqësi duke ngritur akuza në drejtim të lidershipit opozitar e veçmas atij të PDK-së në Podujevë.

Këshilltari Rexhepi, ka theksuar se qasja opozitare me mungese të theksuar vizioni ka krijuar hapësirë që Podujeva të qeveriset me ligje e pa ligje, në mënyrë demokratike dhe antidemokratike, thjesht si t’ia doj qejfi kësaj qeverisje despotike.

Ai është shprehur se Agim Veliu apo kandidati nga radhët e LDK-së nuk kanë fituar as që do të fitonin për arsye se kanë vizion apo objektive për zhvillim e qëndrueshëm të Podujevës, por ata fitojnë fal lidershipit opozitar e veçmas atij të PDK-së si partia më e madhe opozitare.

Sipas Rexhepit, Agim Veliu ose kandidati i tij për fatin e keq të qytetarëve dhe pa fajin e tyre, siç duket do të fitojnë edhe një mandat, e krejt kjo fal lidershipit dhe dobësisë së të bërit politik të forcave opozitare, e më së shumti i PDK-së.

Sipas tij, reformimi i shumë pritur i forcave politike duket se ka dështuar dhe nuk do të ndodh edhe për shumë kohë andaj ka kërkuar nga qytetarët të vetorganizohen, e që në skenën politike janë të njohura si “Iniciativë Qytetare”.

Ky është reagimi i plot:

 

Artikulli paraprakPodujeva të hënën pa rrymë, kështu njofton KEDS
Artikulli tjetërLDK: Rrëzimi i murit, hap i radhës në drejtim të konsolidimit të sundimit të rendit dhe ligjit