Tuesday 16/04/2024
Edit Content

Në qytetin e Podujevës më 25 dhjetor 2016, nis punën një dritare e re informative, PodujevaPress.net

Qëllimi i krijuesve të këtij portali është informimi i drejtë i lexuesve, në veçanti atyre të Podujevës dhe Regjionit të Prishtinës për rrjedhat politike e shoqërore. Në fokus të këtij mediumi do të jenë çështjet e lokalitetit të Podujevës dhe zëri i qytetarëve të këtij qyteti do të jetë preokupim yni në vazhdimësi.

Një ide që nisi mes bisedash të rëndomta, ndërmjet një grupi miqsh-studentë, të preokupuar me problemet e qytetit të tyre, u kurorëzua kjo dritare informative dhe do të jetë në shërbim të lexuesve.

Lexuesit në PodujevaPRESS, veç se do të gjejnë informacione nga më të ndryshmet, si politika, shoqëria, kultura, arti, showbizzi etj, mund ta konsiderojnë këtë portal edhe si adresë për problemet e tyre.