Friday 19/07/2024
Edit Content

Kompania Mediale “Podujeva PRESS” Sh.P.K, me seli në Podujevë, me numër biznesi 71346897, ju bënë ofertë për reklama në Portalin Informativ www.PodujevaPRESS.net, të gjitha bizneset dhe personal privat.

PodujevaPRESS.net me një numër shumë të madh vizitorësh ka disa lloje të ofertave për marketing, çoftë për bizneset apo edhe veçanërisht për personat privat.

Për të gjithë të interesuarit na shkruani në e-mail: podujevapress@gmail.com dhe shumë shpejt do të merrni edhe përgjigjjet nga ana jonë.

Ju mirëpresim.