Më nuk do të paguani 5 €uro për mbeturina. Ky është çmimi i ri! (dokument)

Deri tani të gjitha amvisëritë në komunën e Podujevës kanë paguar shumën prej 5 €uro për shërbimin e grumbullimit të mbeturinave, ndërsa kanë operuar të dy kompanitë “Pastrimi” dhe “Natyra”, me të njëjtën ofertë, njofton PodujevaPRESS.

Me planin e ri për menaxhimin e mbeturinave i cili është aprovuar në mbledhjen e fundit të kuvendit komunal pas diskutimit publik, është marrë si rekomandim dhe është aprovuar si i tillë që në vend të tarifes prej 5 €uro, të jetë 4.7€uro për amvisëritë.

Drejtoria për Shërbime Publike është përgjegjëse të zbatoj këtë plan të ri. Mbetet të shihet se kur do të filloj së aplikuari tarifa e re./PodujevaPRESS/

Artikulli paraprakAksident me të lënduar në fshatin Sibofc (Foto ilustruese)
Artikulli tjetërPodujeva të hënën pa rrymë, kështu njofton KEDS