Sot ujësjellësit të qytetit i nderprehet rryma. A do të ketë reduktime te ujit ?

Sot gjatë ditës do të ketë ndërpreje të energjisë elektrike edhe për Ujësjellësin e qytetit të Podujevës, bëjnë me dije KEDS, transmeton PodujevaPRESS.

Energjia do të ndërprehet në dy interval kohore, nga ora 10:30-11:00 dhe nga ora 14:3

0-15:00.

Arsye e ndërprejes: Ndërrimi i transformatorit energjetik në NS 10/0,4 kV Blakqorët. /PodujeaPRESS/

Artikulli paraprakPODUJEVË: Këto lagje të qytetit sot mbesin pa rrymë!
Artikulli tjetërShpejtësia e madhe, përfundon në oborrin e shtëpisë së tjetrit