PODUJEVË: Këto lagje të qytetit sot mbesin pa rrymë!

Në Podujevë reduktimit s’kanë të ndalur, madje ato po zgjasin dëri me nga 4 e 5 orë.

Sot, KEDS ka paralajmruar se disa pjesë të qytetit do të mbesin pa rrymë nga ora 10:30-11:00 dhe 14:30-15:00.

Këto janë lagjet që sot të mbesin pa furnizim me energji elektrike për arsye të: ndërrimi i transformatorit energjetik në NS 10/0,4 kV Blakqorët.

TS Javori, Furra Laura, Blakqorët, Tabet, Beselicët, Ram Obrança, Apollonia Private, Ujësesjellësi i Qytetit, Kulla e Sabitit.

Artikulli paraprakSonte luhen këto dy super ndeshje në La liga dhe Serie A
Artikulli tjetërSot ujësjellësit të qytetit i nderprehet rryma. A do të ketë reduktime te ujit ?