Policia e Podujevës u mban ligjërata nxënësve lidhur me rregullat e komunikacionit

Në disa shkolla të Podujevës janë mbajtur ligjërata informuese për nxënësit nga Policët e Stacionit në Podujevë, transmeton PodujevaPRESS.net

Ata me anë të ligjeratave informuan nxënësit me rregullat e komunikacionit në trafik.

E për këtë disa shkolla të Podujevës në postimet e tyre ne faqet në rrjetet sociale kanë falenderuar policinë për gadishmërin dhe kujdesin e treguar ndaj nxënësve.