Rrustem Mustafa e sheh të gabuar veprimin e Gjergj Dedajt, që s’po e lëshon zyrën!

Ish-këshilltari i presidentit Thaçi, Rrustem Mustafa ka kritikuar qasjen ndaj shtetit të Kosovës të ish-ambasdorit të Kosovës në Maqedoninë Veriore, Gjergj Dedaj.

Ky i fundit, ndonëse është shkarkuar nga MPJD-ja, nuk po largohet nga Zyra e Shkupit.

“Kosova, model i suksesit! Jam i bindur që kemi kapacitete të ngadhënjejmë edhe në këtë faze kundër atyre që Kosovën e kanë trajtuar si shkas, apo instrument për qëllime tjera dhe jo për jetesë normale.  Nuk guxojmë të lejojmë që të shëmtohet modeli shumë dimensional dhe pozitiv i Kosovës. Veprimi si në foto nuk na duhet”, ka shkruar Mustafa. /Indeksonline/