Policia dhe inspekcioni largon taksistët ilegalë në Podujevë (FOTO)

Policia së bashku me inspekcionin komunal në Podujevë, sot ka filluar një aksion për largimin e taksistëve illegal të cilët vendndodhjen apo stacionimin e kanë në rrugën Zahir Pajaziti në qendër të qytetit.

Kjo është bërë edhe pas protestave të kompanive të autobusëve të cilët akuzojnë taksit illegal se po ua marrin udhëtarët në relacionin Podujevë-Prishtinë.

PodujevaPRESS edhe më heret ka raportuar se policia ka shtuar numrin e policëve të cilët patrullojnë në qytet edhe për arsye të bllokimit të rrugëve nga parkimi i veturave vend e pa vend.