Oborri i QKMF-së në Podujevë “shëndërrohet” në parking të veturave |PAMJE

Ka disa vite që Qendra Kryesore e Mjeksisë Familjare në Podujevë nuk po arrinë të bëjë një zgjidhje për veturat që parkohen në oborrin e saj, njofton PodujevaPRESS.net

Aty mund ta parkojë veturë kushdo ka apo nuk ka ndonjë të sëmurë në QKMF, pra aty thjesht oborri  është shëndërruar në parking.

Kujtojmë se pushteti i kaluar në kohë pandemie ka bërë rrënimin e një objekti dhe vendi i rrënojave tani po shfrytëzohet për parking edhe nga banorët e lagjes.

Shpresojmë që menagjmenti i ri i QKMF-së të bëjë një zgjidhje të shpejt, me qëllim që qytetarët që kanë nevojë për shërbime të kësaj qendre të kenë mundësi edhe për parkim veture.