Podujevë: Tregu i Gjelbërt sot më ndryshe

Për herë të parë që nga ndërtimi Tregu i Gjelbërt në Podujevë, sot ishte i mbushur me shitës, transmeton PodujevaPRESS.net

Qysh në orët e para të mëngjesit inspeksioni komunal së bashku me policinë nuk kanë lejuar shitësit e pemëve dhe perimeve por edhe ata të bylmetit që të shesin në trotuar, por ata janë urdhëruar të futen në treg, edhe ata falas.

Komuna e Podujevës ju ka bërë thirrje shitësve ambulant që të lajmërohen në komunë dhe të aplikojnë për tezga, sepse ato do të ndahen për një periudh falas.

Mirëpo rrugët ishin të bllokuara përsëri pasi që shitësit e plaqkave siç quhen ata vazhdonin të pa penguar nga institucionet komunale.

Shpresojmë që komuna të bëjë zgjidhje sa më të shpejt edhe për këto kategori.