Edhe kjo pjesë e Sheshit të Podujevës afër përfundimit |FOTO

Në Podujevë po vazhdojnë punimet në realizimin e projektit të ndërtimit të Bulevardit dhe sheshit “Sheshi i dëshmorëve” në qendrën e qytetit me një intenzitet të lartë.

Qendra e qytetit të Podujevës është e mbyllur për qarkullim të automjeteve, konkretisht nga objekti i vjetër i komunës deri te Beni Dona.

Krahasuar me pjesën tjetër ku janë kryer punime të ngadalta kjo pjesë e punimeve pritet të kryhet ne afatin më të shpejt siç edhe na kanë thënë nga drejtoria e Urbanizmit.

Ekipi i PodujevaPRESS-it sot ka bërë disa foto nga qendra e qytetit ku shihet se nga udhëkryqi i njohur si te “Kimi” e deri tek Beni Dona, kompania e kontraktuar ka filluar vendosja e ansoreve për fillimin e shtrimit të pllakave.

Për më shumë po sjellim disa pamje: