PODUJEVË: Hyrja kryesore e QKMF-së, pa qasje për persona me aftësi të kufizuar! (Foto)

Hyrja kryesore e Qendrës Kryesore të Mjekësisë familjare(QKMF)  në Podujevë, është vështirë e qasshme për persona me aftësi të kufizuar.

Në shkallët e hyrjes kryesore të QKMF-së, mungon pjesa ku është e dedikuar për karroca të personave të hendikepuar dhe kjo vështirson në marrjen e shërbimit.

Ndërsa QKMF ka dy hyrje, në ate anësore janë edhe shkallët më hapsirën e krijuar për qasje të personave më aftësi të kufizuara, mirëpo nuk vërehet asnjë shenjë paralajmruese dhe zakonisht familjarëve të cilët viztojnë këtë qendër për herë të par, iu duhet të sillen vërdall për ta kuptuar./PodujevaPRESS/