Podujevë, situatë alarmante e arsimit të mesëm (VIDEO)

Notata mesatare prej 2.37 e arritur nga nxënësit e klasave të 10-ta, 11-ta dhe 12-ta në Komunën e Podujevës ka shqetësuar në masë të madhe banorët e kësaj ane.

Sipas qytetarëve, arsimi i dobët është si shkak i nepotizmit dhe kualifikimit të  ulët të personelit arsimorë, transmeton Tribuna Channel.

Drejtori i Arsimit në Podujevë, Avni Maloku, i është shmangur një përgjigjeje për TribunaChannel. Ai fillimisht ka pranuar të flasë në një termin të mëvonshëm, për të mos hapur telefonin pas kësaj gjatë gjithë kohës.  Madje ekipi ka shkuar edhe ne zyrën e tij, por nuk ka e ka gjetur aty. /Tribuna Channel

Kronikën mund ta ndiqni në VIDEO: