Podujeva bëhet me Qendër për trajtimin e fëmijëve më autizëm (Foto)

Komuna e Podujevës është bërë më Qendër për trajtimin e fëmijëve më autizëm, e cila është hapur në ambientet e shkollës “Ibrahim Rugova”, bënë me dije Zyra për Marrëdhënie me Publikun dhe Informim e komunës së Podujevës, transmeton PodujevaPRESS.

Hapja e saj qendre u bë në kuadër të Shkollës “Ibrahim Rugova” në Podujevë. Në ceremoninë e organizuar me rastin e hapjes së kësaj qendre, ishte prezent edhe drejtori i Drejtorisë së Arsimit, Avni Maloku, i cili tha se komuna e Podujevës do ta mbështes funksionimin e kësaj qendre.

Të pranishmit në mënyrë të veçantë falënderuan donatoren Shpresa Xhakli, e cila dhuroi mjete mesimore për këtë qender.

Ndërsa inicuesja për themelimin e kësaj qendre, Arjeta Ukelli, falënderoi udhëheqjen komunale të Podujevës për gatishmërinë dhe bashkëpunimin deri në realizimin e plotë të këtij projekti.
Hapjes së kësaj qendre i kanë paraprirë edhe disa takime informuese nëpër shkolla të ndryshme të komunës së Podujevës.