Njoftim i KEDS-it: Deri në 8 orë ndërprerje të rrymës në këto vendbanime në Podujevë

Kompania KEDS ka njoftuar se nesër do të realizojë punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokacione do të ketë ndërprerje të rrymës.Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

Punime në projekte investive

1.

TS 35/10kV Fushë- Kosova  do  të ndërprehet:

TS 10/04 kV  Gërgurët  (kodi: 15018018065) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjja Gërgurët.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit te tensionit të ulët.

2.

TS 35/10kV Fushë- Kosova  do  të ndërprehet:

TS 10/04 kV  Bajqincët   (kodi: 15018018064 ) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjja Bajqincët.

Arsyeja: Energjizimi i daljeve të reja 0.4kV.

3.

TS 220 /10kV Drenas  do  të ndërprehet:

Dalja 10 kV Orllat  (kodi: 16100005) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Zabeli i  Ulët, një pjesë  e Llapushnikut, Poterki dhe Llukovci.

Arsyeja: Demontimi i rrjetit të tensionit të mesëm.

4.

TS 220/35 /10kV Podujeva  do  të ndërprehet:

Dalja 10 kV Podujeva 4  (kodi: 14000004) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

Vendet: rr.Zahir Pajaziti, Lagjja e Kuvajtit, afër Hotel Besiana.

Arsyeja: Vendosja e kabllos nën linjën ekzistuese.