Komuna e Podujevës nuk i bënë publik emrat e drejtorëve dhe zv.drejtorëve të shkollave fillore dhe të mesme

Sot në mëngjes Drejtoria e Arsimit në Komunën e Podujevës ka bërë emrimin e drejtorëve dhe zv/drejtorëve të shkollave të kësaj komune, kështu kanë treguar burimet tona, njofton PodujevaPRESS.net

Në muajin janar ishte shpallur konkursi për 37 drejtorë dhe 5 zv. drejtorë shkollash. Komuna e Podujevës kishte hapur konkurs për pranimin e 37 drejtorëve dhe pesë zëvendësdrejtorëve në shkollat fillore, të mesme të ulëta dhe të mesme të larta.

Edhe pse ka përfunduar afati i përzgjedhjes së kandidatëve deri me tani në faqen zyrtare nuk ka kurfar njoftimi për këtë ndërsa në rrjetet sociale të emruarit kanë bërë publik se janë emruar në pozitat drejtor shkollash.

Shpresojmë se Drejtoria e Arsimit do të jetë e hapur për publikun dhe nuk do të mbaj të fshehur listën e të pranuarve./PodujevaPRESS.net/