Nesër mbahet mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës së Podujevës

Zyra për komunikim me publikun dhe medie njofton se më 02.02.2017 (e enjte), në orën 10:00, mbahet mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës së Podujevës.

Për këtë mbledhje është propozuar ky rend i ditës, transmeton PodujevaPRESS.

1. Informatë për përfundimin e suksesit të nxënësve në gjysmëvjetorin e parë dhe fillimin e gjysmëvjetorit të dytë të vitit shkollor 2016 – 2017

2. Propozimi Planit lokal për menaxhimin e mbeturinave në Komunën e Podujevës për periudhën 2017 – 2022 -Raporti për zbatimin e diskutimit publik

3. Ngritja e Komiteteve Konsultative – Ngritja e panelit përzgjedhës për propozimin e anëtarëve të Komiteteve Konsultative -Vendimi për publikimin e konkursit për anëtarësim në Komitete Konsultative

4. Ngritja e Komisionit për shqyrtimin e ankesave lidhur me emërtimin e disa rrugëve në territorin e Komunës së Podujevës

5. Propozimi i vendimit për zëvendësimin e dy anëtarëve të Komisionit vlerësues për dhënien e pronave të paluajtshme të Komunës në shfrytëzim.

6. Të ndryshme

 

Artikulli paraprakFotografi zyrtar i Obamas publikon foto të refugjatëve kosovarë nga lufta e fundit (Foto)
Artikulli tjetërPODUJEVË: Nesër asamblistët diskutojnë për suksesin e nxënësve