PODUJEVË: Nesër asamblistët diskutojnë për suksesin e nxënësve

Në njoftimin e komunës së Podujevës në të cilën tregohet për mbajtjen e mbledhjes së rregullt e Kuvendit të Komunës së Podujevës, njëra prej pikave është edhe ajo për suksesin e nxënësve:

1. Informatë për përfundimin e suksesit të nxënësve në gjysmëvjetorin e parë dhe fillimin e gjysmëvjetorit të dytë të vitit shkollor 2016 – 2017

Artikulli paraprakNesër mbahet mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës së Podujevës
Artikulli tjetërKEDS-i njofton: Podujeva pasnesër pa rrymë