Mbrëmje e keqe për bastoret, super tiketë e fituar në Kosovë (FOTO)

ata e mbrëmshme ka qenë shumë me fat për bastvënësit shqiptarë. Një tjetër ka fituar 1350 euro, me vetëm 1.5 euro, pasi ka zënë nga 1 në 2 ndeshjet: Napoli – Real Madrid dhe Arsenal – Bayern Munich.