Komuna e Podujevës ka hapur konkurs për ndarjen e bursave për nxënës dhe studentë |KONKURSI

Komuna e Podujevës-Drejtoria e Arsimit ka shpallur konkurs për ndarjen e bursave për nxënës dhe studentë të komunës sonë për vitin shkollor/akademik 2020/21, thuhet në njoftimin e zyrës për informim të komunës së Podujevës, transmeton PodujevaPRESS.net

Më poshtë gjeni konkursin me kushtet dhe kriteret për aplikim për bursë: