Përurohet shërbimi “One Stop Shop” në Komunën e Podujevës

Kryetari Bulliqi dhe drejtori i Administratës Selimi përuruan Qendrën “One Stop Shop”, thuhet në njoftimin e zyrës për informim të komunës së Podujevës, transmeton PodujevaPRESS.net

Me projektin “One Stop Shop”, i cili u përurua sot, me 10 sportele të gjitha në një vend, pra në katin e parë të Administratës Komunale, do të ofrohen shërbime të shumta me standarde të larta, në një ambient modern e të digjitalizuar.

Pa pritje të gjata me rend dhe rregull, tash qytetarët do të marrin shërbime publike të shpejta dhe efikase.

Tani qytetarët, pos asaj që do të kenë shërbime më të thjeshta, e me kosto më të ulët kohor e financiar, do të kenë komunikim të drejtpërdrejt dhe transparent me zyrtarët komunal.