Thirrje publike – Për mbështetje financiare publike të OJQ-ve në Podujevë

Drejtoria për Kulturë Rini dhe Sport ka hapur thirrjen publike – Për mbështetje financiare publike të OJQ-ve në zbatimin e aktiviteteve kulturore, rinore, sportive në Komunën e Podujevës, thuhet në njoftimin e zyrës për informim të komunës së Podujevës, transmeton PodujevaPRESS.net

Në link mund ti gjeni udhëzimet për aplikim.

KLIKO KËTU