Funksionalizohet mikroskopi viru-bakteriologjik në QKMF e Podujevës

Në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Podujevë, sot u bë funsionalizimi i mikroskopit viru-bakteriologjik, për zbulimin e bacilit të tuberkulozit për gjithë qytetarët e Komunës së Podujevës, thuhet në njoftimin e zyrës për informim, transmeton PodujevaPRESS.net

Në njoftim thuhet se nënkryetarja e Komunës së Podujevës, Marigona Lahu, së bashku me stafin udhëheqës të QKMF-së, bëri përurimin e këtij mikroskopi viru-bakteriologjik, përmes të cilit qytetarët do të kenë mundësinë këtë shërbim të analizave ta marrin në QKMF.

Nënkryetarja Lahu tha se një nga prioritet e punës së Ekzekutivit të Komunës mbetet krijimi i kushteve më të mira për personelin shëndetësor dhe shërbime efikase dhe cilësore për qytetarët e Podujevës.