Edhe pse ka bërë 5 fëmijë për 10 vjet, ajo është super seksi (Foto)

Një 35-vjeçare nga Britania ka treguar format e saj perfekte, ndonëse ka sjellë në jetë 5 fëmijë.

Fëmijët e Simone Gately janë të gjithë nën 10 vjeç, por kjo nuk e pengon nënën e re që të merret me aktivitet fizik. Ajo rrëfen se çdo ditë bën vrap rregullisht dhe sigurisht ndjek edhe palestrën.

Ajo kërkon të motivojë edhe nënat e tjera që të mos dorëzohet para kileve të tepërta, por të ushtrohen fort dhe sigurisht të kenë besim në vetvete që mund t’ia dalin.