Darka në Sarajevë, Vuçiq sherr me Mustafen në sy të Ramës: Ke ardhur vetëm apo…?

Samiti i kryeministrave të Ballkanit ka mbledhur në një tryezë kryeministrat e Shqipërisë, Kosovës dhe Serbisë. 

Sërish sipas një burimi të “Blic” atmosfera në mesin e mysafirëve ishte “e tensionuar, dhe në disa raste e pakëndshme” për shkak të konflikteve mes Mustafës dhe Vuçiq.

Megjithatë askush nuk ka braktisur darkën, “edhe pse për një moment u duk se kjo mund të ndodhte”, shkruan Blic.

Të pranishëm në darkë ishin edhe Ministri për Tregtinë e Jashtme dhe Marrëdhëniet Ekonomike të Bosnje Hercegovinës Mirko Saroviç, si dhe Ambasadorët e Serbisë dhe Shqipërisë.