A ka dhënë dorëheqje apo jo Ajet Potera, si Drejtor i Inspeksionit? Ja çfarë thotë Shpejtim Bulliqi

Në një intervistë dhënë për gazetën Blic, kryetari i Komunës së Podujevës është pyetur edhe për punën e drejtorëve. Ai është pyetur se a ka dhënë dorëheqje Ajet Potera?

Bulliqi ka thënë Potera ka probleme shëndetësore.

“Ajeti ka kërkuar të lirohet nga detyra, ka pas disa probleme shëndetësore, me të cilat probleme shëndetësore ka edhe sot, dhe ai është në pushim mjekësor, dhe në rast se Ajeti shpreh vullnetin për me u lirue nga detyra apsolutisht nuk ka asgjë të keqe, është proces normal që mund të ndodh. Ne jemi në kontakt të rregullt me te, por ne kemi angazhuar një shef i cili është duke e kryer punën e Ajetit duke e zëvendësuar, sepse ashtu kanë qenë kërkesat e tij dhe presim që këtyre ditëve Ajeti të na e jap një përgjigjje se a do të vazhdojë më tutje këtu punën apo eventualisht ka ndonjë interesim tjetër në një pozicion tjetër në nivelin qëndrorë, për arsye se ju e dini se Ajeti edhe në qeverisjen e kaluar Kurti ka qenë njëri prej këshilltarëve në Ministrinë e Mbrojtjes, është njeri i fushës së till dhe mund të ndodh që edhe nevojat e Ajetit me kalu në pozicion të ri në qeverisjen e re” ka thënë Bulliqi