PODUJEVË: Familja e pacientit që nuk ju dha shërbimi nga doktori paralajmëron padi ndaj atij që e bëri videon

Një video që është publikuar, në të cilën shihet se mjeku nga Podujeva, Ibrahim Hoti, refuzoi ta mjekojë një pacient me arsyetimin se e ka përfunduar orarin e punës.

Pas  kësaj, Policia ka arrestuar mjekun, ndërsa kolegët e tij kanë kundërshtuar arrestimin, duke protestuar.

Mjeku Ibrahim Hoti u dje dërgua në gjendje të rëndë shëndetësore, në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Podujevë, ku edhe po trajtohet.

Rrahman Kajtazi, djali i pacientit Sejdi Kajtazi duke folur për ATV-në ka kërkuar që mjeku Ibrahim Hoti të lirohet nga Prokuroria.

Ai ka thënë se personat që e kanë bërë videon e kanë bërë pa dijen e tyre.

Poashtu ai ka thënë për Klan Kosovës se do të bëjë padi dhe ata do të bëjnë padi ndaj personave që bënë atë.