A do të kandidojë përsëri Shpejtim Bulliqi për kryetar të Podujevës? Ja çfarë thotë ai

Në një intervistë dhënë për gazetën Blic, kryetari i Komunës së Podujevës është pyetur edhe se a do të kandidojë përsëri.

Bulliqi ka thënë se nuk ka vendosur ende.

“Ne kemi hyrë në këtë kohë në zgjedhet për Komunën e Podujevës jo për një periudh 10 mujore por edhe për një mandatë të plotë katër vjeçar. Por për këtë vendosin organet e partisë, por besojë me një proces të punëve dhe ecurive çfare janë ka shkojnë unë besojë se nuk do të jetë ndonjë telashe të vazhdimit të mëtutjeshëm të punës në Komunën e Podujevës, për arsye se tashmë qytetarët e kanë vërejtur ndryshime të mëdha me qeverisjen e re, po vërejnë përditë e më shumë transfromime të reja të cilat po bëhen edhe në kryerjen e shërbimeve të reja por edhe të punëve tjera në teren”, ka thënë ai