160 raste aktive me COVID-19 në Podujevë

Bazuar në njoftimin e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës lidhur me rastet e reja me COVID-19, sot në Komunën e Podujevës kemi 12 raste pozitive me këtë virus dhe 20 të shëruar.

Rastet sipas lokaliteteve:

Gërdoc (1), Lluzhan (1), Lupç i Poshtëm (1), Metehi (1), Podujevë (6), Sekiraçë (1), Zakut (1).

Aktualisht në Komunën e Podujevës janë 160 raste aktive dhe 191 të shëruar.