Zhduket një vajzë në Podujevë

Një grua nga fshati Sveçël e Podujevës ka raportuar se vajza e saj është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.

 

Policia po merret me rastin.