Pse kjo tollovi para dyerve të komunës së Podujevës?!

Sot në mes ditë, konkretisht pas përfundimit të pauzës në hyrje të objektit të komunës së Podujevës ishte grumbulluar një numër i madh i të rinjëve që prisnin për të aplikuar për bursën komunale, njofton PodujevaPRESS.net

Por ajo që ishte shqetësuese në këtë kohë të pandemisë ishte fakti mos mbajtja e distances dhe maskave nga këta të rinjë.

Shpresojmë se zyrtarët komunal mos të veprojnë më në këtë mënyrë duke lejuar grumbullime brenda hapsirës komunale e çka ka sjell gumbullime para dyerve të komunës.

Kujtojmë se Ministria e Shëndetësisë ka bërë rangimin e ri të komunave sipas zonave bazuar në rezultatet e IKSHPK-së, përkatësisht numrin e rasteve të reja të COVID-19 në 100.000 banorë në intervalin kohor prej shtatë ditësh. Podujeva vazhdon të jetë në zonën e verdhë.