Zbulojeni letrat e cilit shtet i fitoi imami Imri LLugaliu?

Imami i njohur dhe i respektuar në Komunën e Podujevës, Imri Llugaliu, i cili është imam në Xhaminë e Vjetër në qytet, dje në një postim në rrjetin social facebook ka bërë publike se ka fituar letrat e përkohëshme të qëndrimit në Suedi.

Imri Llugaliu shquhet për aktivitetet e tij humanitarë, duke u dal në ndihmë njerëzve në nevojë. /PodujevaPRESS/

Artikulli paraprak16 filmat fantastikë që vetëm intelektualët e vërtetë do t’i shijojnë
Artikulli tjetërElona Zhugolli, notare e vogël me suksese të mëdha