Visar Ymeri e pyet Agim Veliun nëse i humb zgjedhjet përsëri a do të japësh dorëheqje |VIDEO

Ish kryetari i Podujevës tani ministër në detyrë i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, mbrëm në në “Debat Plus” të TV Dukagjini gjatë debatit është pyetur edhe për humbjen e zgjedhjeve në Podujevë, nga analistët në studio.

Analisti Visar Ymer e ka pyetur Veliun se tani për tani jeni bërë fytyra më e urryer në Kosovë, por edhe në Podujevë, e po ashtu një lloj shaktari i humbjes së zgjedhjeve, nëse humbisni kësaj radhe a do të jepni dorëheqje?!

Veliu në përgjigjjen e tij ka thënë se “unë nuk pajtohem me ju se votuesit e LDK-së mendojnë si ju, për mua ashtu mendojnë vetem përkrahësit e Vetëvendosjes, dhe çdo parqitje timen në mbrojte të LDK-së ata më kanë sulmuar.

Agim Veliu ka thënë se nuk mendojnë në LDK se ai duhet te jap dorëheqje.