Ermal Panduri e pyet Agim Veliun: Çfarë raportesh keni me Fidan Rekaliun dhe Ekrem Hysenin |VIDEO

Ish kryetari i Podujevës tani ministër në detyrë i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, mbrëm në në “Debat Plus” të TV Dukagjini gjatë debatit është pyetur edhe për humbjen e zgjedhjeve në Podujevë, nga analistët në studio.

Veliu në përgjigjjen e tij ka thënë se është “përgjegjësia e strukturave, po ashtu edhe e imja në radhë të pare sepse nuk isha shumë në Podujevë, kisha angazhime edhe në qendër, poashtu ka ndikuar periudha e gjatë e qeverisjes së LDK-së në këtë qytet. Gjithashtu strukturat ishin mjaft pasive dhe duke qenë në pushtet ishin të bindur se do të fitojmë.

Mirëpo moderatori i emisionit e ka pyetur disa herë se çfarë raportesh ka me Fidan Rekaliun dhe Ekrem Hysenin, dhe vetem pas disa insistimeve ka thënë se janë raporte normale duke mos sqaruar asgjë më shumë.
Ky insistim i gazetarit ka ardhur pasi që në opinion ka shumë zëra që thonë se Veliu ka prishur raportet me Ekrem Hysenin dhe Fidan Rekaliun, pas humbjes së Podujevës.

Poashtu analisti Visar Ymer e ka pyetur Veliun se tani për tani jeni bërë fytyra më e urryer në Kosovë, por edhe në Podujevë, e po ashtu një lloj shaktari i humbjes së zgjedhjeve, nëse humbisni kësaj radhe a do të jepni dorëheqje?!

Veliu në përgjigjjen e tij ka thënë se “unë nuk pajtohem me ju se votuesit e LDK-së mendojnë si ju, për mua ashtu mendojnë vetem përkrahësit e Vetëvendosjes, dhe çdo parqitje timen në mbrojte të LDK-së ata më kanë sulmuar.

Agim Veliu ka thënë se nuk mendojnë në LDK se ai duhet te jap dorëheqje.