Veturat zyrtare të komunës së Podujevës furnizohen me antifriz (foto)

Bazuar në rregullat e prokurimit publik, komuna e Podujevës ka përzgjedhur kompaninë fituese “Euro Ing” e cila do ta bëjë  furnizimin me vajra, antifriz dhe shampon të xhamave për nevoja të veturave zyrtare.

Çmimi i kësaj kontrate është  1 mijë e 164€.

 

Artikulli paraprakAktivizohet Policia, aksion i gjerë në nivel vendi
Artikulli tjetërNjë shqiptare zgjidhet kryetare komune në Suedi