Sot në Podujevë qindra qytetarë iu bashkuan AAK-së

Kartelat e anëtarësisë, anëtarëve të rinj iu janë dorëzuar sot në qendër të AAK-së në Podujevë ku pjesëmarrës ishin anëtarë të kryesisë së AAK-së si dhe kryesia e kësaj dege në Podujevë.

Kryetari i kësaj dege në Podujevë Fatmir Homolli ka falënderuar kryesinë AAK-së dega në Podujevë si dhe nuk la pa përmendur arrestimin e kreut të tij, arrestim të cilin e quajti sakrifikim për vendin e tij. Kështu shkruan ai në profilin e tij në facebook:
Populli Shqiptarë gjithmonë ka ditur ti dal zot vendit të vet dhe ti mbroj dhe respektoj heronjët e vet.
Sot në Podujevë qindra qytetarë iu bashkuan AAK-së për të dëshmuar se Ramush Haradinaj është vlerë kombëtare dhe se ne do të vazhdojmë misionin për Kosovën shtet të Shqipëtarëve, shtet ligjorë dhe shtet ku populli vendos për të drejtën e vet.
Sot në cermoninë e pranimit të antarëve të rinjë të AAK-së në Podujevë.
Artikulli paraprakI ftohti pengon mësimin në shkollat fillore “Naim Frashëri” e “Shaban Shala”
Artikulli tjetërMAShT ndau 500 bursa për nxënës të komunitetit RAE dhe 50 të tjera për studentë