I ftohti pengon mësimin në shkollat fillore “Naim Frashëri” e “Shaban Shala”

Burime të PodujevaPRESS kanë treguar se sot ka qenë tepër e vështirë për të mbajtur proces normal të mësimit në shkollën fillore “Naim Frashëri” dhe në “Shaban Shala” në qyetin e Podujevës, pasi që ka qenë shumë ftohtë.

Burimet tona në këto dy shkolla kanë treguar se për shkak të ftohtit nxënësit nuk kanë mundur të jenë të koncentruar në mesim. /PodujevaPRESS/