SKANDALOZE: Kjo rrugë u shtrua në kohë zgjedhjesh në nëntor të vitit të kaluar në Podujevë |FOTO

Banorët e fshatit Sallabajë sot kanë publikuar foto të një rruge e cila sipas banorëve është shtruar në muajin nëntor të 2020, konkretisht gjatë fushatës zgjedhore, transmeton PodujevaPRESS.net

Sipas banorëve kjo rrugë gjendet në Sallabajë, lagjja Riza Nazifi rruga “Fronti”.

Banorët janë të revoltuar që askush nga Komuna e Podujevës nuk i ka vizituar dhe ti sanojë dëmet në këtë rrugë.

Kujtojmë se qeverisja e kaluar e udhëhequr nga LDK-ja, shquhej pë veprimet të tilla për shtrim asfallti pa kurrfar kriteresh, çka kishte bërë që të ketë paknaqësi të mëdha në Podujevë.

Në zgjedhjet për kryetar komune të mbajtura më 29 Nëntor 2020 pas 20 vitesh në pushtet humbi LDK-ja, duke bërë që të fitojë pa balotazh kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje, Shpejtim Bulliqi.