Shtabi Emergjent në Podujevë paralajmëron lehtësimin e masave anti-COVID

Shtabi Emergjent i Komunës së Podujevës për veprime dhe masa parandaluese e mbrojtëse nga Covid-19 ka mbajtur takim, në të cilin ka diskutuar për gjendjen aktuale me pandeminë, dhe propozimin për lehtësimin e masava të fundit të ndërmarra nga Qeverisë së Kosovës, thuhet në njoftimin e zyrës për Informim e kësaj komune, transmeton PodujevaPRESS.net

Në takimin e sotëm të Shtabit Emergjent, të udhëhequr nga nënkryetarja e Komunës, Marigona Lahu, ajo i informoi anëtarët e shtabit se gjatë takimit online me ministrin e Shëndetësisë Arben Vitia, një ditë më herët kanë diskutuar për lehtësimin e masave të fundit anti-COVID dhe rihapjen e sektorit të gastronomisë dhe bizneseve.