Rrugët e qytetit ”Dëshmorët” dhe “Fitorja” janë të kalueshme (Foto)

Rrugët e qytetit ”Dëshmorët” dhe Fitorja” janë të kalueshme, por nëse takohen dy vetura përball, njëra duhet të kthehet mbrapa pasi që rruga është pastruar sikur të ishte një kahesh. /PodujevaPRESS/