Rrugët e fshatrave Llapashticë e Poshtme dhe Penuhë të pakalueshme nga bora (Video-Foto)

Edhe rrugët e ketyre dy fshatrave, Llapashticë e Poshtme dhe Penuhë janë të bllokuara nga bora sikurse edhe shumë fshatra të tjera. Në të dyja rastet vërehen vetura të bllokuara rrugëve, disa edhe kanë rrëshqit anash.

Komuna e Podujevës ende s’ka asnjë qëndrim zyrtar për gjendjen e krijuar në fshatrat e saj. /PodujevaPRESS/