Rruga Podujevë-Kërpimeh-Pollatë e rrezikshme për qarkullim (Foto)

Rruga regjionale  e cila lidh fshatrat në pjesën veriore të Komunës së Podujevës, nga qyteti në drejtim të Kërpimehut dhe Pollotës deri në Reçicë dhe Murgull është e papastruar, me akull dhe shumë e rrëshqitshme si pasojë e ngricave dhe mungesës së kripës.

Kjo  rrugë, merr vesh PodujevaRESS  është nën përgjegjësi të Ministrisë së Infrastrukturës për mirëmbajtje gjatë sezonit dimror.

Artikulli paraprakKështu i zhbllokonte rrugët FSK-ja në vitin 2012 në Podujevë (Foto)
Artikulli tjetërPa rrymë e pa ujë