Rruga Kërpimeh-Bajgorë pothuajse e bllokuar nga rrëshqitja e dheut! ( Video-Foto )

Pas një viti nga prerja e shiritit, kjo rrugë ka filluar të shkatërrohet si pasojë e punimeve të dobëta, ndërsa në pjesën e kësaj rruge që kalon për fshatin Dobratin dheu rrëshqet vazhdimisht shpeshherë duke e bllokuar dhe vështirësuar qarkullimin.

Rruga që lidh fshatrat Kërpimeh dhe Kaqandoll, është rruga e vetme që lidh rajonin e Llapit me Shalën e Bajgorës, njofton PodujevaPRESS.

Kjo rrugë është rregulluar në kohën kur Fatmir Limaj ishte ministër i Ministrisë së Transportit, ndërsa në përurimin e saj kishte marr pjesë edhe Prisidenti i asaj kohe Fatmir Sejdiu.

Pas një viti nga prerja e shiritit, kjo rrugë ka filluar të shkatërrohet si pasojë e punimeve të dobëta, ndërsa në pjesën e kësaj rruge që kalon për fshatin Dobratin dheu rrëshqet vazhdimisht shpeshherë duke e bllokuar dhe vështirësuar qarkullimin.

Në videon e realizuar nga ekipi ynë në teren, veturat duhet ta ulin shpejtësinë në zëra sepse në të kundërtën vetura mund të dëmtohet dhe mbetet në kanalin e krijuar nga dheu në mes të rrugës.

Ndërsa banorët kanë pasur kërkesa vazhdimisht askush nuk është marr me sanimin e kësaj rruge./PodujevaPRESS/