Rruga “Gallapi” në qytet, e bllokuar nga bora (Foto)

Kjo është gjendja në rrugën “Gallapi” në qytetin e Podujevës, e cila është tërsisht e bllokuar nga bora.

Banorët e lagjes na informuan se ata vetë janë munduar ta pastrojnë rrugën me forcat e veta, por gjithqka ka qenë e kotë. Ata edhe tani janë të bllokuar totalisht, dhe askush nga kompania e kontraktuar për pastrimin e rrugëve nuk ju ka dal në ndihmë. /PodujevaPRESS/.

Artikulli paraprakKjo është gjendja në rrugën Podujevë-Sfeqël-Batllavë (Foto)
Artikulli tjetërRruga Podujevë – Shtedim e bllokuar nga bora (Foto)