Reagon Komandant Profa: ZOLL-i ishte arenë e luftës e jo arenë e lojërave politike, sukseset dhe rezultatet janë të lidhura me Remin

Pas një postimi që ka bërë gazetari Milaim Zeka duke e paraqitur Komandant Remin dhe Kyreministrin Albin Kurti kinse foto nga arkivi i Zonës Operative të Llapit, ka bërë që të ketë shumë reagime, njofton PodujevaPRESS.net

Reagim ka bërë edhe Arif Muçolli i njohur si komandant Profa, I cili ka shkruar se ZOLL-i ishte arenë e luftës e jo arenë e lojrave politike, sukseset dhe rezultatet janë të lidhura me Remin.

Ai ka thënë se “A ju M.Z. dhe soji i juaj, vazhdoni te lueni ende me guxhat e jueja,siq keni lujejt me ne deri sot,mund ta merrni edhe Rrustem Mustafen,por jo Komandant Remin. Por dine se luften e fituem me gjak e sakrifice,ndersa lumturine na e muarrt ju te politikes!”

Ky është reagimi i tij:

ZONA OPERATIVE E LLAPIT ISHTE ARENE E LUFTES E JO ARENE E LOJNAVE E NE VEQANTI LOJNAVE POLITIKE

A ju guxhalite e politikes,guxhalohuni sa te doni,por jo ne dam te luftes dhe sakrifices.

ZOLL-i ishte arene lufte ku u zhvilluan shume beteja dhe ate ne vijen kufitare Kosove-Serbi.

Por,ju disa qe me te vertet gjate kohes se luftes e deri me sot keni luejt dhe po lueni lojrat e jueja te preferuera,pse jo edhe guxhali,luani sa te doni,por luften dhe sakrificen,mos e atakoni.

Sukseset dhe rezultatet e arritura ne lufte,organizim dhe betejat e ZOLL-it jane te lidhura me emerin e Komandantit Rrustem Mustafa REMIT,andaj qdo perpjekje per nenqmim te figures se tij,eshte atakim direkt i luftes sone.

A ju M.Z. dhe soji i juaj, vazhdoni te lueni ende me guxhat e jueja,siq keni lujejt me ne deri sot,mund ta merrni edhe Rrustem Mustafen,por jo Komandant Remin. Por dine se luften e fituem me gjak e sakrifice,ndersa lumturine na e muarrt ju te politikes!