Reagon ashpër asambleisti i PDK-së në Podujevë Rafet Llapashtica, kundër drejtorit Balaj

Drejtori i Planifikimit dhe Zhvillimit Ekonomik në komunën e Podujevës Pajtim Balaj ka njoftuar se ka ngrit padi kundër asambleistit të PDK-së Rafet Llapashtica për siç ka thën ai “shpifje kundër tij dhe familjes”, njofton PodujevaPRESS.net

E pikërisht pas këtij njoftimi ka reaguar Rafet Llapashtica, i cili ka thënë se “nga pa aftësia dhe mungesa e profesionalizmit për kryerjen e detyrës së drejtorit të zhvillimit ekonomik dhe tentimi i kalimit te draftë rregullores diferencuese ekonomike  për punën e bizneseve në komunën e Podujevës nga debati i seancës së fundit i paska dhimtë fortë drejtorit Pajtim Balajt si dhe demaskimi i tij dhe rrethit të tij në shërbim 20 vjeçar  me LDK-në e plakur”.

Llapashtica ka thënë se “Pajtimi çenka munduar me shpërla veten përmes rrjetit social se kam ngritur padi sot. Pajtim jam i gatshëm për çdo ballafaqim dhe mos harro se qendroj prapa deklarimit tim ne kuvend. Mos harro se nuk mundesh me u amnistu ju dhe rrethi juaj për  gjendjen 20 vjeqare në Podujevë vetëm pse keni kaluar në majtist ose jeni shartuar”, ka thënë mes tjerash ai.

Ky është reagimi i tij:

BALLAFAQIMI-REAGIMI.

Nga pa aftësia dhe mungesa e profesionalizmit për kryerjen e detyrës së drejtorit të zhvillimit ekonomik dhe tentimi i kalimit te draftë rregullores diferencuese ekonomike  për punën e bizneseve në komunën e Podujevës nga debati i seancës së fundit i paska dhimtë fortë drejtorit Pajtim Balajt si dhe demaskimi i tij dhe rrethit të tij në shërbim 20 vjeçar  me LDK-në e plakur.

Pajtimi çenka munduar me shpërla veten përmes rrjetit social se kam ngritur padi sot.

Pajtim jam i gatshëm për çdo ballafaqim dhe mos harro se qendroj prapa deklarimit tim ne kuvend.

Mos harro se nuk mundesh me u amnistu ju dhe rrethi juaj për  gjendjen 20 vjeqare në Podujevë vetëm pse keni kaluar në majtist ose jeni shartuar.

Të njoftoj prapë se demaskimi dhe qëndrimet e mia politike në kuvend dhe para çdo organi do të jenë të njejta.

IDENTITETI I NJERIUT NUK NDËRROHET SIPAS APETITEVE DHE INTERESAVE PERSONALE.