Raportimi i PodujevaPRESS-it, i vë në funksion kompanitë e pastrimit (Foto)

PodujevaPRESS dje kishte raportuar se në rrugën afër tregut të ri mbrapa shkollës fillore “Naim Frashëri”, në afërsi të kontenjerëve kishte mbeturina të hedhura në rrugë, ndërsa kontenjerët ishin të zbrazur, raporton PodujevaPRESS.

Lexo: Kontenjerët zbrazur ndërsa mbeturinat në rrugë. Papërgjegjësi!

Siç duket, kompania përgjegjësi për grumbullimin e mbeturinave në at pjesë të qytetit, e ka kuptuar papërgjegjësin e saj dhe sot, aty vërehet një pamje krejt tjeter./PodujevaPRESS/

Me posht shiheni foton e cila ishte realizuar dje: