FOTOLAJM: Policia dhe “marimanga” në aksion!

Sot pjesëtar të policisë të stacionit në Podujevë, kanë ndërmarr disa aksione me qëllim të lirimit të rrugëve dhe trotuareve të parkuara gabim, njofton PodujevaPRESS.

Këto foto janë realizuar në rrugën “Zahir Pajaziti” afër shkollës së mesme ‘Isa Boletini” në Podujevë.

Falënderojmë qytetarin për dërgimin e fotos. /PodujevaPRESS/